Tracker Solar Axis Tunggal

  • Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Miring

    Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Miring

    Sistem pelacak surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°–30° miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Utamane cocog kanggo wilayah lintang medium lan dhuwur.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 20% - 25%.

  • ZRT-16 Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Miring

    ZRT-16 Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Miring

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10 ° - 30 °miring) nelusuri sudut azimuth srengéngé.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 15% - 25%.

  • Tracker Sumbu Tunggal Datar kanthi Modul Miring

    Tracker Sumbu Tunggal Datar kanthi Modul Miring

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRPT kanthi modul miring minangka kombinasi sistem pelacakan surya sumbu tunggal datar lan sistem pelacakan surya sumbu tunggal miring.Wis siji sumbu warata nelusuri srengenge saka wétan kanggo kulon, karo modul solar diinstal ing amba 5 - 10 derajat miring.Utamane cocog kanggo wilayah lintang medium lan dhuwur, promosiake tenaga listrik sampeyan kira-kira 20%.

  • Tracker Solar Sumbu Tunggal 1P Datar

    Tracker Solar Sumbu Tunggal 1P Datar

    Sistem pelacakan solar sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.

  • 2P Flat Single Axis Tracker Solar

    2P Flat Single Axis Tracker Solar

    Sistem pelacakan solar sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, jinis baris tunggal utawa jinis sambungan 2 baris, diwenehi gain produksi 15% nganti 30% liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.