Tracker Solar Axis Tunggal

  • Tilted Single Axis Solar Tracking System

    Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Miring

    Sistem pelacak surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°–30° miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Utamane cocog kanggo wilayah lintang medium lan dhuwur.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 15% - 25%.

  • ZRT-16 Tilted Single Axis Solar Tracking System

    Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal ZRT-16 Miring

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°-30°miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 15% - 25%.

  • Flat Single Axis tracker with Inclined Module

    Tracker Sumbu Tunggal Datar kanthi Modul Miring

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRPT kanthi modul miring minangka kombinasi sistem pelacakan surya sumbu tunggal datar lan sistem pelacakan surya sumbu tunggal miring.Wis siji sumbu warata nelusuri srengenge saka wétan kanggo kulon, karo modul solar diinstal ing amba 5 - 10 derajat miring.Utamane cocog kanggo wilayah garis lintang medium lan dhuwur, ningkatake tenaga listrik sampeyan kira-kira 20%.

  • 1P Flat Single Axis Solar Tracker

    1P Flat Single Axis Tracker Solar

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.

  • 2P Flat Single Axis Solar Tracker

    2P Flat Single Axis Tracker Solar

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben pesawat dipasang 10 - 60 potongan panel surya, jinis baris tunggal utawa jinis sambungan 2 baris, diwenehi gain produksi 15% nganti 30% liwat sistem miring tetep ing susunan ukuran sing padha.