Kabar

  • SunChaser Participates in Intersolar Europe 2022 exhibition

    SunChaser Melu ing pameran Intersolar Europe 2022

    Intersolar Europe ing Munich, Jerman minangka pameran profesional sing paling berpengaruh ing industri energi surya, narik kawigaten para peserta pameran lan pengunjung saka luwih saka satus negara saben taun kanggo ngrembug kerjasama, utamane ing konteks transformasi energi global, taun ikiR...
    Waca liyane
  • The life of the solar tracker enterprise is more important than the life of the tracker itself

    Urip perusahaan tracker solar luwih penting tinimbang urip tracker dhewe

    Kanthi inovasi teknologi sing terus-terusan lan optimalisasi struktur, biaya sistem pelacakan solar wis ngalami lompatan kualitatif sajrone dekade kepungkur.Energi anyar Bloomberg ujar manawa ing taun 2021, biaya rata-rata kWh global proyek pembangkit listrik fotovoltaik kanthi sistem pelacakan ...
    Waca liyane
  • Actual Data Analysis of A Dual Axis Solar Tracker Project

    Analisis Data Aktual Proyek Tracker Solar Axis Dual

    Kanthi pangembangan teknologi lan pangurangan biaya, sistem pelacak solar wis akeh digunakake ing macem-macem pembangkit listrik fotovoltaik, tracker solar sumbu dual otomatis kanthi otomatis minangka sing paling jelas ing kabeh jinis kurung pelacak kanggo nambah pembangkit listrik, ... .
    Waca liyane
  • 2021 SNEC Pv Conference & Exhibition(Shang Hai)

    Konferensi & Pameran SNEC Pv 2021 (Shang Hai)

    Pameran kasebut wis dianakake ing Shanghai New International Expo Center wiwit 03 Juni nganti 05 Juni 2021. Ing pameran iki, perusahaan kita mamerake sawetara produk sistem pelacakan surya, produk kasebut kalebu: ZRD Dual Axis Solar Tracking System, ZRT Tilted Sumbu Tunggal...
    Waca liyane
  • The photovoltaic market in South America has full potential

    Pasar fotovoltaik ing Amerika Kidul duweni potensi lengkap

    Wiwit wabah covid-19, kinerja industri fotovoltaik terus-terusan mbuktekake vitalitas ulet lan panjaluk potensial sing gedhe.Ing taun 2020, amarga pengaruh epidemi, akeh proyek fotovoltaik ing Amerika Latin ditundha lan dibatalake.
    Waca liyane
  • Zhaori has got overseas orders continuously in 2021

    Zhaori wis entuk pesenan ing luar negeri terus-terusan ing taun 2021

    Bubar, Zhaori wis entuk pesenan jaban rangkah terus-terusan lan nandatangani perjanjian kerjasama karo sawetara perusahaan jaban rangkah, nggawe sprint final pesenan dodolan ing pungkasan 2021. Ukraina Tilted Single axis solar tracker Project In earl...
    Waca liyane