Produk

  • Dual Axis Solar Tracking System

    Sistem Tracking Solar Axis Dual

    Wiwit rotasi bumi relatif kanggo srengenge ora padha kabeh taun, karo busur sing bakal beda-beda miturut mangsa, sistem ranging sumbu dual bakal terus-terusan ngalami ngasilaken energi luwih saka pasangan sumbu siji amarga bisa tindakake dalan sing langsung.

  • ZRD-08 Dual Axis Solar Tracking System

    ZRD-08 Dual Axis Solar Tracking System

    Sanajan ora bisa mengaruhi wektu srengenge, kita bisa nggunakake kanthi luwih apik.ZRD dual axis solar tracker minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggunakake sinar matahari sing luwih apik.

  • Semi-auto Dual Axis Solar Tracking System

    Sistem Nelusuri Solar Axis Semi-otomatis

    Sistem pelacakan solar sumbu semi-otomatis ZRS minangka produk paten kita, nduweni struktur sing prasaja banget, gampang banget kanggo instalasi lan pangopènan, lulus sertifikasi CE lan TUV.

  • Tilted Single Axis Solar Tracking System

    Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Miring

    Sistem pelacak surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°–30° miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Utamane cocog kanggo wilayah lintang medium lan dhuwur.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 15% - 25%.

  • ZRT-16 Tilted Single Axis Solar Tracking System

    Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal ZRT-16 Miring

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°-30°miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 15% - 25%.

  • Flat Single Axis tracker with Inclined Module

    Tracker Sumbu Tunggal Datar kanthi Modul Miring

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRPT kanthi modul miring minangka kombinasi sistem pelacakan surya sumbu tunggal datar lan sistem pelacakan surya sumbu tunggal miring.Wis siji sumbu warata nelusuri srengenge saka wétan kanggo kulon, karo modul solar diinstal ing amba 5 - 10 derajat miring.Utamane cocog kanggo wilayah garis lintang medium lan dhuwur, ningkatake tenaga listrik sampeyan kira-kira 20%.

  • Flat Single Axis Solar Tracking System

    Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Datar

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.ZRP flat single sumbu solar sistem nelusuri wis generasi daya apik ing wilayah lintang kurang, efek bakal ora dadi apik ing lintang dhuwur, nanging bisa nyimpen bantala ing wilayah lintang dhuwur.Sistem pelacakan solar sumbu tunggal datar minangka sistem pelacakan sing paling murah, akeh digunakake ing proyek skala gedhe.

  • 1P Flat Single Axis Solar Tracker

    1P Flat Single Axis Tracker Solar

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.

  • 2P Flat Single Axis Solar Tracker

    2P Flat Single Axis Tracker Solar

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben pesawat dipasang 10 - 60 potongan panel surya, jinis baris tunggal utawa jinis sambungan 2 baris, diwenehi gain produksi 15% nganti 30% liwat sistem miring tetep ing susunan ukuran sing padha.

  • Adjustable fixed bracket

    krenjang tetep luwes

    Struktur tetep sing bisa diatur ZRA duwe siji aktuator manual kanggo nglacak sudut elevasi srengenge, luwes tanpa langkah.Kanthi pangaturan manual musiman, struktur kasebut bisa nambah kapasitas pembangkit listrik kanthi 5% -8%, nyuda LCOE lan ngasilake luwih akeh kanggo para investor.