Dadi China ZRD-08 Dual Axis Solar Tracking System produsen lan supplier |Zhaori

ZRD-08 Dual Axis Solar Tracking System

Katrangan singkat:

Sanajan ora bisa mengaruhi wektu srengenge, kita bisa nggunakake kanthi luwih apik.ZRD dual axis solar tracker minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggunakake sinar matahari sing luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sanajan ora bisa mengaruhi wektu srengenge, kita bisa nggunakake kanthi luwih apik.ZRD dual axis solar tracker minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggunakake sinar matahari sing luwih apik.

Sistem pelacak solar sumbu dual ZRD duwe rong sumbu otomatis nglacak sudut azimuth lan sudut elevasi srengenge kanthi otomatis saben dina.Wis struktur banget prasaja, gampang banget kanggo instalasi lan pangopènan.Saben set bisa ndhukung 6 - 10 potong panel surya (kira-kira 10 - 22 meter persegi panel surya sakabehe).

ZRD-08 sistem pelacakan solar sumbu dual minangka salah sawijining model sing paling populer, bisa ndhukung 8 panel surya silikon kristal.Total daya bisa saka 2kW nganti 5kW.Panel surya umume disusun miturut 2 * 4 ing potret, ora ana bayangan langsung ing mburi panel surya bifacial.

Ukuran panel surya sing ditrapake

1650mm x 992mm
1956mm x 992mm
2256mm x 1134mm
2285mm x 1134mm
2387 mm x 1096 mm
2387mm x 1303mm (uji coba)
Panel surya ukuran umum liyane ing pasar.
Kita wis nyedhiyakake sistem pelacak solar sumbu dual zrd-08 otomatis kanggo luwih saka 40 stasiun tenaga PV ing saindenging jagad.Struktur sing prasaja, instalasi sing gampang, linuwih sing apik lan efek perbaikan generasi daya sing wis diakoni sacara luas dening para pelanggan.

Parameter produk

Mode kontrol

Wektu + GPS

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

<0,02 kwh/dina

Azimuth angle tracking range

±45°

Rentang pelacakan sudut elevasi

45°

Maks.resistance angin ing horisontal

> 40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

> 24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvaniswaja>65μm

Magnesium aluminium galvanis

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C -+75°C

Standar teknis & sertifikat

CE, TUV

Bobot saben set

170KGS- 210 KGS

Total daya saben set

2.0kW -4.5kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita