Babagan Kita

Perusahaan Kita

Shandong Zhaori New Energy Tech. Co., Ltd.   iku perusahaan teknologi dhuwur lan energi anyar adhedhasar hak properti intelektual sawijining.
Perusahaan kita didegaké ing Juni 2012 lan kita duwe 10 departemen kalebu departemen R&D, departemen technical, departemen engineering, departemen produksi, departemen jaminan kualitas, departemen pembangunan, departemen perdagangan manca, departemen perdagangan domestik, departemen IMD lan ing. 60 karyawan berbakat teknologi profesional ing perusahaan kita.Lan tim kita fokus ing stasiun tenaga fotovoltaik lan teknologi pelacakan solar luwih saka 10 taun.

Pabrik Kita

Pabrik kita kalebu area 50000 meter persegi, kanthi serangkaian peralatan produksi canggih, kayata alat mesin CNC, mesin pemotong laser, robot welding otomatis, mesin plasma, lan puluhan jalur produksi.Ana luwih saka 300 buruh produksi lan produksi kita saben sasi bakal 100WM.Produk diprodhuksi saka screening bahan mentah, nglereni, welding, mbentuk, perawatan anti-karat, post-Processing, pengawasan lan packaging, karo kontrol kualitas sing ketat lan tingkat dening kontrol tingkat, lan ing sesuai ketat karo syarat sertifikasi sistem manajemen kualitas. .

Produk Kita

Produk kami kalebu braket stasioner, braket PV sing bisa diatur, sistem pelacak sumbu tunggal datar, sistem pelacak sumbu tunggal miring lan sistem pelacak sumbu ganda.
Produk kita wis entuk paten saka penemuan saka Kantor Paten Eropa, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Jepang, Korea Selatan, Thailand, India, Brazil, Afrika Kidul lan sapiturute, uga 8 Paten Penemuan Nasional Cina lan luwih saka 30 Utilitas paten model, lan uga entuk sertifikasi TUV, CE, ISO.
Prinsip produk kita luwih prasaja, luwih dipercaya lan luwih efektif.

Prinsip Kita

Kita bakal menehi sampeyan solusi khusus sing sampurna lan operasi profesional lan layanan pangopènan adhedhasar pengalaman sugih ing aplikasi krenjang PV.Kita mesthi nyedhiyakake pelanggan produk sing paling berkualitas lan layanan sing paling efisien kanthi teknologi profesional lan rega sing cocog.
Adhering kanggo prinsip bisnis keuntungan bebarengan, kita wis reputasi apik ing antarane para pelanggan kanggo layanan sampurna, produk kualitas lan prices competitive.Dadi welcome pelanggan domestik lan manca kanggo kerjo bareng karo kita tulus.