Proyek

proyek dual axis

5MW in North China

5 MW ing China Lor

Factory project

Proyek pabrik

Green belt project

Proyek sabuk hijau

Mountain project

Proyek gunung

Solar tracker after snow

Tracker solar sawise salju

Proyek sumbu tunggal

default

20 MW ing China Tengah

default

20MW sumbu tunggal miring ing ara-ara samun

default

40MW ZRPT sumbu tunggal datar kanthi modul miring

110MW with bifacial modules

110MW karo modul bifacial

Roof project

Proyek gendheng

Proyek pemasangan tetep sing bisa diatur kanthi manual

50MW SPIC project

Proyek SPIC 50 MW

20MW project in desert

Proyek 20 MW ing ara-ara samun