BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • perusahaan2
  • perusahaan1

PAMBUKA

Shandong Zhaori New Energy Tech.Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur lan energi anyar adhedhasar hak properti intelektual independen.
Perusahaan kita didegaké ing Juni 2012 lan kita duwe 10 departemen kalebu departemen R&D, departemen technical, departemen engineering, departemen produksi, departemen jaminan kualitas, departemen pembangunan, departemen perdagangan manca, departemen perdagangan domestik, departemen IMD lan ing.

  • -+
    10 Taun Pengalaman
  • -
    Paten
  • -+
    Negara sing diekspor
  • -+
    mitra

produk

Inovasi

PAWARTA

Service First

  • Shandong Zhaori New Energy entuk pesenan gedhe kanggo kurung pelacak solar 353MW

    Shandong Zhaori New Energy entuk pesenan gedhe kanggo kurung pelacak solar 353MW

    Shandong Zhaori New Energy (SunChaser Tracker), pemain utama ing sektor sistem pelacakan solar, bubar entuk tonggak sejarah kanthi menang pesenan gedhe kanggo pelacak solar sumbu tunggal sing rata.Perusahaan wis dianugerahi kontrak kanggo nyuplai 353MW saka flat single axis solar tracke ...

  • Napa tracker solar luwih penting saiki?

    Napa tracker solar luwih penting saiki?

    Kapasitas dipasang photovoltaic China rangking pisanan ing donya lan isih ana ing tahap pangembangan kanthi cepet, sing uga nyebabake masalah konsumsi lan imbangan kothak.Pamrentah China uga nyepetake reformasi pasar listrik.Ing mayoritas wilayah, t...