Babagan kita

Terobosan

  • company2
  • company1

PAMBUKA

Shandong Zhaori New Energy Tech.Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur lan energi anyar adhedhasar hak properti intelektual independen.
Perusahaan kita didegaké ing Juni 2012 lan kita duwe 10 departemen kalebu departemen R&D, departemen technical, departemen engineering, departemen produksi, departemen jaminan kualitas, departemen pembangunan, departemen perdagangan manca, departemen perdagangan domestik, departemen IMD lan ing.

  • -+
    10 Taun Pengalaman
  • -
    Paten
  • -+
    Negara sing diekspor
  • -+
    mitra

produk

Inovasi

PAWARTA

Service First

  • 2021 SNEC Pv Conference & Exhibition(Shang Hai)

    Konferensi & Pameran SNEC Pv 2021 (Shang Hai)

    Pameran kasebut wis dianakake ing Shanghai New International Expo Center wiwit 03 Juni nganti 05 Juni 2021. Ing pameran iki, perusahaan kita mamerake sawetara produk sistem pelacakan surya, produk kasebut kalebu: ZRD Dual Axis Solar Tracking System, ZRT Tilted Sumbu Tunggal...

  • The photovoltaic market in South America has full potential

    Pasar fotovoltaik ing Amerika Kidul duweni potensi lengkap

    Wiwit wabah covid-19, kinerja industri fotovoltaik terus-terusan mbuktekake vitalitas ulet lan panjaluk potensial sing gedhe.Ing taun 2020, amarga pengaruh epidemi, akeh proyek fotovoltaik ing Amerika Latin ditundha lan dibatalake.