Dadi China ZRT-16 Tilted Single Axis Solar Tracking System produsen lan supplier |Zhaori

Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal ZRT-16 Miring

Katrangan singkat:

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°-30°miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 15% - 25%.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem pelacak surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°–30° miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik udakara 15% - 25%.

ZRT seri diiringake sistem nelusuri solar sumbu siji wis akeh model produk, kayata ZRT-10 kanggo ndhukung 10 panel, ZRT-12, ZRT-13, ZRT-14, ZRT-16, etc ZRT-16 iku salah siji sing paling populer model, iku salah siji saka produk seri ZRT karo biaya rata-rata paling.Total area instalasi modul solar umume antarane 31 - 42 meter persegi, kanthi sudut miring 10 - 15 derajat.

Pemasok sistem pelacak solar sumbu ganda lan miring sumbu tunggal arang banget ing pasar saiki.Alesan penting yaiku jumlah modul solar sing didorong dening unit nyopir & kontrol siji saka rong sistem pelacak iki cilik, lan biaya nyopir & kontrol angel dikontrol, saengga biaya total sistem angel ditampa dening pasar.Minangka pemasok sistem pelacakan lawas, kita wis ngembangake rong solusi nyopir & kontrol sing beda-beda, sing dirancang khusus kanggo produk tracker solar, sing ora mung ngontrol biaya, nanging uga njamin keandalan sistem kasebut, supaya bisa nyedhiyakake pasar karo sumbu dual terjangkau lan sistem nelusuri solar sumbu siji jubin, lan model ZRT-16 paling apik ing kinerja biaya.

Parameter produk

Mode kontrol

Wektu + GPS

Tipe sistem

Drive independen / 2-3 larik disambung

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Pkonsumsi ower

0,01 kwh / dina

Range pelacakan Azimuth

±50°

Sudut miring elevasi

10° - 15°

Maks.resistance angin ing horisontal

40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvanis65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C -+75°C

Bobot saben set

260KGS - 350KGS

Total daya saben set

6kW - 20 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita