Dadi China Flat Single Axis Solar Tracking System produsen lan supplier |Zhaori

Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Datar

Katrangan singkat:

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.ZRP flat single sumbu solar sistem nelusuri wis generasi daya apik ing wilayah lintang kurang, efek bakal ora dadi apik ing lintang dhuwur, nanging bisa nyimpen bantala ing wilayah lintang dhuwur.Sistem pelacakan solar sumbu tunggal datar minangka sistem pelacakan sing paling murah, akeh digunakake ing proyek skala gedhe.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing susunan ukuran sing padha.ZRP flat single sumbu solar sistem nelusuri wis generasi daya apik ing wilayah lintang kurang, efek bakal ora dadi apik ing lintang dhuwur, nanging bisa nyimpen bantala ing wilayah lintang dhuwur.Sistem pelacakan solar sumbu tunggal datar minangka sistem pelacakan sing paling murah, akeh digunakake ing proyek skala gedhe.
Pelacak solar sumbu tunggal sing rata bakal nglumpukake luwih sithik energi saben unit dibandhingake karo pelacak solar sumbu dual, nanging kanthi dhuwur racking sing luwih cendhek, mbutuhake papan sing luwih sithik kanggo nginstal, nggawe tapak sistem sing luwih konsentrasi lan model sing luwih gampang kanggo operasi lan pangopènan.
Kita bisa nglengkapi stasiun cuaca, kanthi sensor angin, irradiator, sensor udan lan salju, persepsi wektu nyata babagan owah-owahan cuaca.Ing cuaca berangin, sistem bisa bali menyang negara horisontal kanggo entuk tujuan tahan angin.Nalika udan, modul kasebut dadi miring supaya banyu udan bisa ngumbah modul kasebut.Nalika salju, modul uga mlebu negara miring kanggo nyegah panutup salju ing modul.Ing dina sing ditutupi awan, sinar srengenge ora tekan lumahing bumi kanthi sinar langsung - ditampa minangka cahya sing nyebar - tegese panel sing madhep langsung menyang srengenge ora mesthi duwe generasi paling akeh.Iku bisa ateges panel bakal stow horisontal kanggo nyekel cahya kasebar.ZRP flat single axis solar tracking system duwe siji sumbu nelusuri amba azimuth saka srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing susunan ukuran sing padha.ZRP flat single sumbu solar sistem nelusuri wis generasi daya apik ing wilayah lintang kurang, efek bakal ora dadi apik ing lintang dhuwur, nanging bisa nyimpen bantala ing wilayah lintang dhuwur.Sistem pelacakan solar sumbu tunggal datar minangka sistem pelacakan sing paling murah, akeh digunakake ing proyek skala gedhe.
Pelacak solar sumbu tunggal sing rata bakal nglumpukake luwih sithik energi saben unit dibandhingake karo pelacak solar sumbu dual, nanging kanthi dhuwur racking sing luwih cendhek, mbutuhake papan sing luwih sithik kanggo nginstal, nggawe tapak sistem sing luwih konsentrasi lan model sing luwih gampang kanggo operasi lan pangopènan.

Parameter produk

Tipe sistem

Jinis baris tunggal / 2-3 baris disambung

Mode kontrol

Wektu + GPS

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

5 kWh/taun/set

Azimuth angle tracking range

±50°

Nelusuri mburi

ya wis

Maks.resistance angin ing horisontal

40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvanis65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C- +80°C

Bobot saben set

200 - 400 KGS

Total daya saben set

5 kW - 40 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk