Dadi Produsen lan supplier krenjang tetep sing bisa diatur |Zhaori

krenjang tetep luwes

Katrangan singkat:

Struktur tetep sing bisa diatur ZRA duwe siji aktuator manual kanggo nglacak sudut elevasi srengenge, luwes tanpa langkah.Kanthi pangaturan manual musiman, struktur kasebut bisa nambah kapasitas pembangkit listrik kanthi 5% -8%, nyuda LCOE lan ngasilake luwih akeh kanggo para investor.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Struktur tetep sing bisa diatur ZRA duwe siji aktuator manual kanggo nglacak sudut elevasi srengenge, luwes tanpa langkah.Kanthi pangaturan manual musiman, struktur kasebut bisa nambah kapasitas pembangkit listrik kanthi 5% -8%, nyuda LCOE lan ngasilake luwih akeh kanggo para investor.
ZRA struktur tetep luwes dirancang khusus lan selaras kanggo saben project mbudidaya biaya instalasi kurang lan ease saka instalasi kanggo pengalaman free musuhan.Kita bisa nyedhiyakake solusi khusus kanggo proyek solar sing ana ing lingkungan lan terrain sing atos sing kalebu ing ara-ara samun, rock utawa malah proyek-proyek offbeat sing spesifik.
Aktuator imbuhan manual dikembangake kanthi mandiri, kabeh sekrup timbal disegel kanthi apik, lan tangki minyak pelumas diwenehake, sing bisa adaptasi karo bledug, pasir, kelembapan sing dhuwur, area kompleks multi asam lan alkali, kanthi kelas perlindungan IP65.Dilengkapi crank penyesuaian sing disesuaikan, siji wong bisa nyetel udakara 3MW saben dina.
Bahan pigura wis dianyari kanthi lengkap.Luwih akeh bagean digawe saka magnesium aluminium galvanis anyar, kanthi penampilan sing luwih apik lan kekuatan sing luwih dhuwur.Tingkat anti-karat 20 kaping luwih saka baja galvanis sing dicelup panas.Lapisan anti-karat sing mandhiri nduweni karakteristik perbaikan otomatis kanggo mesthekake yen dhukungan ora ana korosi sajrone 25 taun.Ing kondisi kanggo mesthekake kekuatan struktur padha, konsumsi baja bisa suda dening 10% - 20%, lan biaya investasi saka stasiun daya bisa luwih suda.
Kita duwe struktur sinar ganda kanggo ngatasi masalah panyebaran sayap gedhe saka panel surya 500W + ukuran gedhe, lan pigura luwih stabil lan aman ing lingkungan angin sing kuwat.

Parameter produk

Sudut elevasi kisaran nyetel

50°

Maks.kinerja resistance angin

40 m/s

Strukturmaterial

Hot-dipped galvaniswaja65μm

Magnesium aluminium galvanis

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C- +80°C

Bobot saben set

200 - 400 KGS

Jumlah panel surya saben set

15 60 bêsik

Total daya saben set

5 kW - 30 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita