Rak Surya sing bisa diatur kanthi manual

  • Flat Single Axis Solar Tracking System

    Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Datar

    Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.ZRP flat single sumbu solar sistem nelusuri wis generasi daya apik ing wilayah lintang kurang, efek bakal ora dadi apik ing lintang dhuwur, nanging bisa nyimpen bantala ing wilayah lintang dhuwur.Sistem pelacakan solar sumbu tunggal datar minangka sistem pelacakan sing paling murah, akeh digunakake ing proyek skala gedhe.

  • Adjustable fixed bracket

    krenjang tetep luwes

    Struktur tetep sing bisa diatur ZRA duwe siji aktuator manual kanggo nglacak sudut elevasi srengenge, luwes tanpa langkah.Kanthi pangaturan manual musiman, struktur kasebut bisa nambah kapasitas pembangkit listrik kanthi 5% -8%, nyuda LCOE lan ngasilake luwih akeh kanggo para investor.