Dadi China Semi-otomatis Dual Axis Solar Tracking System produsen lan supplier |Zhaori

Sistem Nelusuri Solar Axis Semi-otomatis

Katrangan singkat:

Sistem pelacakan solar sumbu semi-otomatis ZRS minangka produk paten kita, nduweni struktur sing prasaja banget, gampang banget kanggo instalasi lan pangopènan, lulus sertifikasi CE lan TUV.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem pelacakan solar sumbu semi-otomatis ZRS minangka produk paten kita, nduweni struktur sing prasaja banget, gampang banget kanggo instalasi lan pangopènan, lulus sertifikasi CE lan TUV.
Nduwe siji sumbu otomatis kanggo nglacak srengenge ing arah wetan-kulon kanthi otomatis saben dina, lan siji sumbu manual kanggo nglacak srengenge ing arah kidul-lor, mung perlu pangaturan manual kaping 4 saben taun, lan pangaturan manual gampang banget, mung. butuh setengah menit.Kanthi cara iki, temen maujud efficiency dhuwur banget ing biaya kurang, lan kinerja resistance angin luwih apik, konsumsi daya kurang, tingkat Gagal murah lan biaya operasi & pangopènan.
Pangaturan manual nggunakake kutub pangaturan manual sing dikembangake dening perusahaan kita, pangaturan tanpa langkah, siji wong bisa kanthi gampang ngrampungake karya penyesuaian sudut elevasi.

Kaluwihan

Struktur paling gampang, biaya paling murah, instalasi gampang, ora perlu mesin gedhe.
Konsumsi daya kurang, mung udakara 3kWh / set / taun.
Krenjang padhet, kinerja tahan angin lan salju sing apik.
Struktur dhukungan independen, adaptasi terrain sing luwih apik.
Ora ana jangkoan tetep kanggo srengenge utawa udan, ora ana rasa tresna marang tanduran sing tuwuh.
Kanthi efektif nyuda wektu ngumbah panel surya.
Komponen kurang, bobot siji bagean entheng, transportasi sing trep.
Kontrol cerdas, koreksi diri & posisi dhewe, pangopènan sing gampang.
Teknologi sing diwasa lan dipercaya, tingkat kegagalan sing sithik, akurasi pelacakan sing dhuwur.
Efisiensi sing luwih dhuwur, + 25% - 35% luwih akeh energi!

Parameter produk

Mode kontrol

Wektu + GPS

Rata-rata akurasi nelusuri

0,1 ° - 2,0 ° (bisa diatur)

Daya motor gear

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

<0,01 kwh / dina

Azimuth angle tracking range

± 50°

Rentang pangaturan sudut elevasi

45°

Maks.resistance angin ing horisontal

>40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

>24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvanis> 65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

 -40 ℃ - +80 ℃

Standar teknis & sertifikat

CE, TUV

Bobot saben set

150 - 250 KGS

Total daya saben set

1,5 kW - 5,0 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita