Dadi China Tilted Single Axis Solar Tracking System produsen lan pemasok |Zhaori

Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal Miring

Katrangan singkat:

Sistem pelacak surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°–30° miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Utamane cocog kanggo wilayah lintang medium lan dhuwur.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik kira-kira 15% - 25%.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem pelacak surya sumbu tunggal ZRT miring duwe siji sumbu miring (10°–30° miring) nglacak sudut azimuth srengenge.Utamane cocog kanggo wilayah lintang medium lan dhuwur.Saben set dipasang 10 - 20 potongan panel surya, tambahake pembangkit listrik udakara 15% - 25%
Kita nggunakake telung titik ndhukung kanggo struktur supaya luwih stabil lan kinerja resistance angin luwih apik, ora reresik goyang ing sistem nyopir lan bagean rotasi.Bagian rotasi nggunakake bantalan solar bahan UPE kanthi bobot molekul 4,5 yuta, resistensi nyandhang apik lan resistensi tuwa, pelumasan dhewe, 25 taun tanpa pangopènan.

Ora ana personel pangopènan profesional sing dibutuhake, yen ana masalah peralatan, suku cadang bisa diganti langsung ing wektu sing cendhak banget ing situs kasebut.

Kita bisa nyedhiyakake rong pilihan nyopir lan nyetel solusi kanthi fleksibel kanggo macem-macem proyek.Kelas perlindungan IP65 kanggo bagean elektronik, proteksi lapisan kaping pindho kanggo komponen inti, bisa ditrapake ing proyek gurun lan proyek banyu.

Struktur nggunakake baja galvanis panas-dipped utawa jinis anyar galvanis aluminium Magnesium karo kekuatan dhuwur lan resistance karat apik, iku bisa diinstal ing wilayah pesisir.

Luwih saka 6000 set seri ZRT jubin tracker solar sumbu tunggal wis diinstal lan digunakake ing proyek keperluan umum, proyèk industri lan komersial, proyèk pump banyu solar lan proyèk kluwarga kabeh ndonya.

Parameter produk

Mode kontrol

Wektu + GPS

Tipe sistem

Drive independen / 2-3 larik disambung

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

0,01 kwh / dina

Azimuth angle tracking range

±50°

Sudut miring elevasi

10° - 30°

Maks.resistance angin ing horisontal

40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvanis65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C -+75°C

Bobot saben set

160KGS - 350KGS

Total daya saben set

4 kW - 20 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita