Dadi China Flat Single Axis tracker karo Produsen Modul Cekung lan supplier |Zhaori

Tracker Sumbu Tunggal Datar kanthi Modul Miring

Katrangan singkat:

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRPT kanthi modul miring minangka kombinasi sistem pelacakan surya sumbu tunggal datar lan sistem pelacakan surya sumbu tunggal miring.Wis siji sumbu warata nelusuri srengenge saka wétan kanggo kulon, karo modul solar diinstal ing amba 5 - 10 derajat miring.Utamane cocog kanggo wilayah garis lintang medium lan dhuwur, ningkatake tenaga listrik sampeyan kira-kira 20%.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRPT kanthi modul miring minangka kombinasi sistem pelacakan surya sumbu tunggal datar lan sistem pelacakan surya sumbu tunggal miring.Wis siji sumbu warata nelusuri srengenge saka wétan kanggo kulon, karo modul solar diinstal ing amba 5 - 10 derajat miring.Utamane cocog kanggo wilayah garis lintang medium lan dhuwur, ningkatake tenaga listrik sampeyan kira-kira 20%.
Pelacak solar ZRPT dipérang dadi jinis pelacak terpusat lan desentralisasi.Pelacak terpusat utawa disebarake nggunakake motor siji kanggo nguwasani driveline ing antarane baris sing bakal mindhah kabeh bagean panel.Sistem desentralisasi duwe motor siji saben baris pelacak.Ana uga kedadean saka nglacak karo Motors ana ing saben pesawat saka racking, nggawe larik luwih luwes sak instalasi lan ing sawetara kasus ngidini kanggo trek independen saka modul tetanggan.
Sistem nyopir nganggo aktuator linier cangkang stainless steel khusus sing dikembangake kanthi proteksi internal lan eksternal.Dering bledug karet digunakake ing antarane cangkang.Ing wektu sing padha, nduweni fungsi ngunci mandhiri, resistensi dampak sing kuat, lan proteksi lan stabilitas dhuwur sakabèhé sing cocog kanggo lingkungan sing atos ruangan.Nduwe karakteristik umur layanan sing dawa, torsi output gedhe, disassembly trep, operasi stabil lan biaya operasi lan pangopènan sing murah.

Parameter produk

Mode kontrol

Wektu + GPS

Tipe sistem

Drive independen / 2-3 larik disambung

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

0,01 kwh / dina

Azimuth angle tracking range

±50°

modul suryasudut miring

5° - 1

Maks.resistance angin ing horisontal

40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

24 m/s

Utama material

Hot-dipped galvaniswaja65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C -+75°C

Bobot saben set

160KGS - 350KGS

Total daya saben set

4 kW - 20 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita