Dadi China 1P Flat Single Axis Solar Tracker produsen lan supplier |Zhaori

1P Flat Single Axis Tracker Solar

Katrangan singkat:

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing ukuran sing padha.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben set dipasang 10 - 60 potongan panel surya, diwenehi 15% nganti 30% gain produksi liwat sistem miring tetep ing susunan ukuran sing padha.

Saiki, sistem pelacakan solar sumbu tunggal sing rata ing pasar utamane duwe rong bentuk tata letak modul solar, 1P lan 2P.Amarga ukuran modul solar sing saya tambah, dawa modul solar wis owah saka kurang saka 2 meter sawetara taun kepungkur dadi luwih saka 2,2 meter.Saiki dawa modul solar paling manufaktur klempakan antarane 2,2 meter lan 2,5 meter.Stabilitas lan resistensi angin saka struktur sistem pelacak solar sumbu tunggal sing disusun kanthi 2P tantangan banget, stabilitas sistem jangka panjang mbutuhake aplikasi sing luwih praktis kanggo verifikasi.Solusi tata letak 1P tipe baris siji temenan minangka solusi sing luwih stabil lan dipercaya.

Minangka supplier sistem nelusuri solar sing wis setya riset lan pangembangan produk kanggo akèh taun, kita bisa nyedhiyani loro beda diwasa flat solusi drive sumbu tunggal: Linear Actuator wangun lan Gear Ring wangun miturut kabutuhan pelanggan lan kahanan nyata. project, supaya kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi paling apik luwih fleksibel ing syarat-syarat biaya lan linuwih sistem.

Parameter produk

Tipe sistem

Jinis baris tunggal / 2-3 baris disambung

Mode kontrol

Wektu + GPS

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

5 kWh/taun/set

Azimuth angle tracking range

±45°- ±55°

Nelusuri mburi

ya wis

Maks.resistance angin ing horisontal

40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvanis65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C- +80°C

Bobot saben set

200 - 400 KGS

Total daya saben set

5 kW - 40 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita