Dual Axis Solar Tracker

  • Dual Axis Solar Tracking System

    Sistem Tracking Solar Axis Dual

    Wiwit rotasi bumi relatif kanggo srengenge ora padha kabeh taun, karo busur sing bakal beda-beda miturut mangsa, sistem ranging sumbu dual bakal terus-terusan ngalami ngasilaken energi luwih saka pasangan sumbu siji amarga bisa tindakake dalan sing langsung.

  • ZRD-08 Dual Axis Solar Tracking System

    ZRD-08 Dual Axis Solar Tracking System

    Sanajan ora bisa mengaruhi wektu srengenge, kita bisa nggunakake kanthi luwih apik.ZRD dual axis solar tracker minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggunakake sinar matahari sing luwih apik.

  • Semi-auto Dual Axis Solar Tracking System

    Sistem Nelusuri Solar Axis Semi-otomatis

    Sistem pelacakan solar sumbu semi-otomatis ZRS minangka produk paten kita, nduweni struktur sing prasaja banget, gampang banget kanggo instalasi lan pangopènan, lulus sertifikasi CE lan TUV.