Dadi China 2P Flat Single Axis Solar Tracker produsen lan supplier |Zhaori

2P Flat Single Axis Tracker Solar

Katrangan singkat:

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben pesawat dipasang 10 - 60 potongan panel surya, jinis baris tunggal utawa jinis sambungan 2 baris, diwenehi gain produksi 15% nganti 30% liwat sistem miring tetep ing susunan ukuran sing padha.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP duwe siji sumbu sing nglacak sudut azimuth srengenge.Saben pesawat dipasang 10 - 60 lembar panel surya, jinis baris tunggal utawa jinis sambungan 2 baris, diwenehi gain produksi 15% nganti 30% liwat sistem miring tetep ing susunan ukuran sing padha.
Saiki, tracker solar sumbu tunggal datar ing pasar utamane duwe rong bentuk tata letak solar: 1P lan 2P, skema tata letak 1P temtu luwih apik ing stabilitas struktur lan nduweni kinerja resistensi tekanan angin lan salju sing apik, nanging nggunakake jumlah sing luwih gedhe. baja lan jumlah pondasi tumpukan mesthi bakal nambah, sing bakal nambah biaya konstruksi total stasiun tenaga surya.Kerugian liyane yaiku sinar utama tengah bakal nggawa luwih akeh tameng bali menyang modul solar bifacial tinimbang skema tata letak 2P.Skema 2P minangka skema kanthi kaluwihan biaya sing luwih akeh, nanging inti yaiku kanggo ngatasi carane njamin kekukuhan struktur sistem nalika modul solar area gedhe 500W + lan 600W + digunakake akeh.Kanggo struktur 2P, saliyane struktur fishbone tradisional, perusahaan kita uga ngluncurake struktur balok utama ganda, sing bisa ndhukung panel surya kanthi efektif, nyegah kendur ing ujung modul solar lan nyuda retakan sing didhelikake saka modul solar. .

Parameter produk

Tipe sistem

Jinis baris tunggal / 2-3 baris disambung

Mode kontrol

Wektu + GPS

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

5 kWh/taun/set

Azimuth angle tracking range

±45°- ±55°

Nelusuri mburi

ya wis

Maks.resistance angin ing horisontal

40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvanis65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C- +80°C

Bobot saben set

200 - 400 KGS

Total daya saben set

5 kW - 40 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita