Dadi China Dual Axis Solar Tracking System produsen lan supplier |Zhaori

Sistem Tracking Solar Axis Dual

Katrangan singkat:

Wiwit rotasi bumi relatif kanggo srengenge ora padha kabeh taun, karo busur sing bakal beda-beda miturut mangsa, sistem ranging sumbu dual bakal terus-terusan ngalami ngasilaken energi luwih saka pasangan sumbu siji amarga bisa tindakake dalan sing langsung.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Wiwit rotasi bumi relatif kanggo srengenge ora padha kabeh taun, karo busur sing bakal beda-beda miturut mangsa, sistem ranging sumbu dual bakal terus-terusan ngalami ngasilaken energi luwih saka pasangan sumbu siji amarga bisa tindakake dalan sing langsung.
Sistem pelacak solar sumbu dual ZRD duwe rong sumbu otomatis nglacak sudut azimuth lan sudut elevasi srengenge kanthi otomatis saben dina.Nduwe struktur sing gampang banget, ora ana bayangan mburi kanggo panel surya bi-rai, gampang banget kanggo instalasi lan pangopènan.Saben set dipasang 6 - 10 lembar panel surya (kira-kira 10 - 22 meter persegi panel surya).
Sistem kontrol sistem nelusuri solar sumbu dual ZRD bisa ngontrol sistem nyopir trek srengenge miturut bujur, garis lintang lan data wektu lokal diundhuh dening piranti GPS, tansah panel solar ing amba paling apik kanggo nampa suryo srengenge, supaya bisa nggunakake lengkap. saka suryo srengenge, mrodhuksi 30% kanggo 40% ngasilaken energi luwih saka sistem solar tetep-miring., nyuda LCOE lan nggawa liyane revenue kanggo investor.
Iki minangka struktur dhukungan independen, kanthi kemampuan adaptasi terrain sing paling apik, digunakake ing proyek gunung, taman surya, proyek sabuk ijo, lsp.
Kita wis setya riset sistem pelacakan sumbu dual luwih saka 10 taun.Kabeh unit nyopir lan kontrol dikembangake dening tim teknis kita, khusus dirancang kanggo sistem nelusuri solar.Mulane, kita bisa ngontrol biaya sistem ranging sumbu dual ing wilayah banget kurang, lan kita nggunakake brushless D / C motor kanggo sistem driving kang wis wektu layanan dawa banget.

Parameter produk

Mode kontrol

Wektu + GPS

Rata-rata akurasi nelusuri

0.1°- 2.0° (bisa diatur)

Gear motor

24V/1.5A

torsi output

5000 N·M

Nelusuri konsumsi daya

<0,02 kwh/dina

Azimuth angle tracking range

±45°

Rentang pelacakan sudut elevasi

45°

Maks.resistance angin ing horisontal

> 40 m/s

Maks.resistance angin ing operasi

> 24 m/s

Bahan

Hot-dipped galvanis> 65μm

Jaminan sistem

3 taun

Suhu kerja

-40°C -+75°C

Standar teknis & sertifikat

CE, TUV

Bobot saben set

150KGS- 240 KGS

Total daya saben set

1,5 kW - 5,0 kW


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita