Konferensi & Pameran SNEC Pv 2021 (Shang Hai)

Pameran kasebut wis dianakake ing Shanghai New International Expo Center wiwit 03 Juni nganti 05 Juni 2021. Ing pameran iki, perusahaan kita mamerake sawetara produk sistem pelacakan surya, produk kasebut kalebu: ZRD Dual Axis Solar Tracking System, ZRT Tilted Sistem Pelacakan Surya Sumbu Tunggal, Sistem Pelacakan Surya Sumbu Ganda Semi Otomatis ZRS, sistem pelacakan surya sumbu tunggal ZRP datar.Produk kasebut wis narik komentar sing apik saka para pelanggan ing Chili, Eropa, Jepang, Yaman, Vietnam lan AS.

news(9)1
news(7)1

Owah-owahan iklim minangka salah sawijining tantangan paling serius ing pangembangan global.Limang taun kepungkur, para pemimpin donya nandatangani Persetujuan Paris, lan para pemimpin wis janji bakal tumindak kanggo nyegah pemanasan global.Organisasi Meteorologi Donya bubar ngetokake data sing nuduhake yen 2011-2020 minangka dekade paling panas wiwit Revolusi Industri, lan taun paling panas sing direkam yaiku 2020. Nalika owah-owahan iklim saya tambah akeh, cuaca ekstrem bakal terus kedadeyan ing saindenging jagad, lan owah-owahan iklim bakal ditindakake. tol ekonomi ageng.Organisasi Meteorologi Donya wis ngelingake tantangan gedhe kanggo nggayuh target kontrol suhu sing disetel ing Persetujuan Paris.

China tansah ing ngarep kanggo ngatasi owah-owahan iklim global, Presiden Xi Jinping ngusulake tujuan ing ngisor iki ing Sesi 75th saka Majelis Umum PBB ing 2020: emisi karbon dioksida China kanggo puncak ing 2030, lan China ngupaya kanggo netral karbon dening 2060. Ing wektu nalika ngontrol iklim global dadi tantangan, China wis ngumumake serangkaian komitmen lan tumindak kanggo maju perang global nglawan owah-owahan iklim.Saiki, Presiden Xi Jinping wis ngumumake langkah-langkah anyar kanggo nyuda emisi lan nggawe peta dalan kanggo netralitas karbon, lan langkah-langkah kasebut nuduhake tekad China kanggo ningkatake pembangunan ekonomi lan sosial, ningkatake transformasi ijo kabeh, lan ningkatake pembangunan lestari global.Lan photovoltaic minangka pendekatan sing paling efisien kanggo nyuda emisi karbon lan entuk netralitas karbon ing teknologi saiki.

Liwat taun pembangunan, inovasi terus-terusan lan pangembangan teknologi, industri photovoltaic wis ngrambah kemajuan teknologi sakabèhé.Kanggo nambah daya saing inti perusahaan, perusahaan kita luwih penting kanggo akumulasi kemajuan teknologi lan pangembangan produk anyar, kualitas produk lan kinerja terus saya tambah.Perusahaan kita nyedhiyakake solusi instalasi profesional, pangiriman produk kanthi cepet, lan rega sing cukup.ZRD lan ZRS kita minangka struktur paling gampang sistem pelacakan solar sumbu ganda, gampang kanggo instalasi lan pangopènan, bisa nglacak srengenge kanthi otomatis saben dina, nambah pembangkit listrik kanthi 30% -40%.Tracker solar sumbu tunggal ZRT lan tracker solar sumbu tunggal ZRP kanthi desain modular, kanthi struktur sing sederhana, biaya murah, konsumsi daya sing sithik, instalasi cepet lan trep, ora ana bayangan mburi kanggo panel surya bi-facial, drive independen utawa linkage cilik. struktur, karo daya adaptasi terrain apik, nambah pembangkit listrik luwih saka 15% - 25%.

news(8)1

Wektu kirim: Dec-09-2021